Nyitott Porta program
Üzemlátogatás és kávékóstoló Molnár Attilával, specialty kávé és barista eszköz vásárlási lehetőség
Üzemlátogatási időpontok:
10.30
12.30
14.30
A program ingyenes, regisztrációhoz kötött.
Bővebb információ: Shayo Barbara +36 70 941 9126, shayo.barbara@flavourtaster.hu
Kiállítók, termelők, védjegyesek
Molnár Attila
Sopron, Terv u. 2.
+36 70 941 9126
shayo.barbara@flavourtaster.hu
A One Eleven Concept Roastery a négyszeres magyar barista bajnok, Molnár Attila „speciality” kávépörkölője. Attilának több, mint 15 éve hivatása a kávé. 2009-ben eddig egyedüli magyarként jutott be a barista világbajnokság (WBC) döntőjébe. Azóta is a nemzetközi kávés szakma aktív résztvevője, a külföldön is elismert Tamp&Pull kávézó alapítója és több ismert márka itthoni képviselője.
Attila kávépörkölő kisüzem bemutatóval, illetve kávé kóstolóval készül.
Térkép
Gyakran Ismételt Kérdések
A program díjmentesen látogatható!
A programom való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük írj egy emailt a shayo.barbara@flavourtaster.hu címre, hogy mikor és hány fővel szeretnétek a programon részt venni.
Nem, a programot egyénileg lehet igénybe venni a regisztrációt követően.
Ismerd meg a One Eleven Concept Roasteryt!
Regisztráció szükséges
Kávé kóstoló
Vásárlási lehetőség
Sopronban
Parkolási lehetőség
A méltán híres magyar bor, a különlegesen jó minőségű pálinka és a kézműves sörök mellet 2010-es évek eleje óta a magyar kávépörkölőkre is irányul a gasztronómia kedvelőinek figyeleme. Az itthoni újhullámos kávézók nagy része már magyar pörkölők kávéjával dolgozik, hiszen az ország számos pontján működnek specialty (különleges minősítésű zöldkávé) kávépörkölők, így Sopronban is.
Érdeklődőknek csakúgy, mint egy borászat esetében, a pörkölőlátogatással egybekötve kóstoló programokat is szervez. Saját, profi oktatótermében az ország legtapasztaltabb baristájától tanulhat a kávéra és a tudásra szomjas szakember is.